Bijuterii créer pentru étau. Interpretari UNICE ALE Artei maestrilor bijutieri, combinand miscarea si Geometria, simplitatea si eleganta, opulenta si puritatea. Bijuterii in Linii simple si senzuale, menite a fi purtate coupable unei Rochii. Bijuteriile Versace reprezinta simbioza intre Antic si moderne. Splendoarile DIN Magna Grecia, Energia anilor` 80 si grafica futurista se imbina intr-un design contemporain pentru a oferi acestor creatii eleganta si rafinamentul sinonime adevaratei feminitati. Istoric: Gianni Versace (PE numele sau adevarat Reggio Calabria) nascut PE 2 Decembrie 1946 en Italia, un fost un renumit designer si fondatorul casei de Moda Versace. Primul Boutique Versace este deschis in 1978 la Via della Spiga, Milano, Italia, iar in acelasi an este lansata prima colectie vestimentara pentru femei “Gianni Versace Donna”. Se Naste o STEA-Casa de Moda Gianni Versace, Care urma sa devina un Simbol al luxului italien. In anii` 80 Casa de Moda s-a dezvoltat foarte mult, Adaugand colectiilor vestimentare si cele de accesorii. In 1994 este lansata prima colectie de bijuterii, Sub denumirea “atelier”. Proiectul a fost Initiat in 1993 de catre Gianni Versace care si-a Doran sa creeze o colectie de bijuterii in Sincron cu spiritul si simbolistica Brand-ului.

En 1996, Versace castigá premiul de Beers “Diamonds-International Award” pentru bijuteria “Tiara”, incrustata cu peste 1,300 de Diamante, avand o greutate de 102,04 Carate. Piatra Centrala Era un diamant de culoare D de 5,17 Carate. En 1997, la varsta de 50 de Ani, este Strula Mortal PE scarile casei vente DIN Miami. Compania este preluata de catre le fratele sau mai tanar, Santo, Care devine CEO, si Sora sa Donatella, Noul Director de creatie al casei Versace. Dans acelasi an este lansata colectia de bijuterii “Medusa”. 2006: sunt lansate colectiile “icons”, “décoratif” si “engagement”. Marque Prezentare: Sub Brand-UL Versace sunt comercializate articole de Vestimentatie, bijuterii, accesorii, parfumuri si articole de mobilier Interior. Arta intalneste Design-UL. Bijuteriile UAI nastere dintr-o multitudine de interpretari, dans diverse forme geometrice si Culori. Nuantele de Aur, culorile vibrante ALE pietrelor pretioase, precum si stralucirea diamantelor creeaza o minunata colectie de coliere, inele, cercei si bratari. Bijuteriile Versare reprezinta cu Fidelitate strategia Versace de a transforma orice creatie in opere de Arta UNICE si exclusive.

Design-UL cbijuteriilor este realizat in studiourile unor designeri Renumiti, Sub supravegherea directorului de creatie Versace, Donatella Versace. Un design exclusiviste adresat acelora Care Adora sa IASA in evidenta si sa se Joaco cu divers Stiluri si contraste. Bijuteriile sunt simboluri ALE stilului Versace, caracterizate de liniile simple, materialele pretioase si culorile si motivele traditionale ALE casei de Moda: motivul Greca si Medusa. Bijuteriile Versace sunt VIDUS pentru a garanta autenticitatea.